Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги къде да сменям вариатор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги къде да сменям вариатор?

Колеги да ви се похваля и на мен ми се разтрака вариатора, и като е студена отваря клапаните по-рано и е една мудна. Та въпроса ми е къде да го сменя тоя вариатор и горе долу колко пари да приготвя. И как е по добре нов или с ремонтен кит.
    Alfa Romeo 145 1.6 120HP

Колега и аз съм със същия проблем и на тоя етап си карам с изключен вариатор ! Иначе нов вариатор 386лв и за смяна от 100 до 150 .....
    Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Comment

И аз така си мислех, че няма да е по-малко/ А иначе къде мога да отида да ми го сменят. Ако някой знае да каже. Колегите от Пазарджик и те да се обадят/
      Alfa Romeo 145 1.6 120HP

Comment

Вчера си оправих моя с ремонтния кит.Трябваше да сменям ангренажа с ролките,та викам и неко да си оправя.Аз си го правих сам и с повече внимание няма проблем.Това ще ти легне най-евтоно,но и най-рисково.

Comment

За Пловдив незнам - софия - в Екстрема. Аз една година тракам, пък от селеноида покапва... Ремонтния комплект - 2-5к км. И после отново може 150 лв труд.
          Така че, ако е време за ангреважа и имате пари за вариатор - нов му е м....
          Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщение
            За Пловдив незнам - софия - в Екстрема. Аз една година тракам, пък от селеноида покапва... Ремонтния комплект - 2-5к км. И после отново може 150 лв труд.
            Така че, ако е време за ангреважа и имате пари за вариатор - нов му е м....
            аз моя си го смених с сервиза на колегата Hit-ko(http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1720) преди година и половина много е точен човека и си разбират от работата според мен
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от basterz Покажи съобщение
              Колеги да ви се похваля и на мен ми се разтрака вариатора, и като е студена отваря клапаните по-рано и е една мудна. Та въпроса ми е къде да го сменя тоя вариатор и горе долу колко пари да приготвя. И как е по добре нов или с ремонтен кит.
              по добре си купи нов иначе за сервиз бих ти препорачал Хари и Боби намират се бившия завод Устрем цената за труд варира между 120-150 лв толкова беше преди 2 години когато си сменях моясъщо така е желателно ако не си сменял ремъци и ролки или ако са за смяна вече да ги смениш и тях
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

колеги какви са тези цени 100-150лв,на мен преди година ми смениха ангренаж,ролки и ремонтен кит вариатор за 65лв,
                AlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM

Comment

със този кит коммплект не всеки пат се получава ефекта...хихих наи-добре нов варятор мнение...
                  Last edited by KalinAlfista; d.m.y г., 08:40.
                  Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                  Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Ремонтния комплект дава добри резултати само първия път и само ако е в началото на тракането после си е само пари на вятъра
                    Направи си сметка колко време още мислиш да караш колата новия вариатор ще кара поне 100 000 км ако редовно си онслужваш колата
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                      Ремонтния комплект дава добри резултати само първия път и само ако е в началото на тракането после си е само пари на вятъра
                      Направи си сметка колко време още мислиш да караш колата новия вариатор ще кара поне 100 000 км ако редовно си онслужваш колата
                      колегата е много правввввв
                      Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                      Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

с ремоннтния комплект се радвах на "тишина' само 2-3000 км после пак се разчатка . На бензиностанцията веднъж се опита да ми налее нафта добре че пищова за нафтата е по дебел и не влиза на гърловината на бенз. автомобил
                        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Колеги каква е ценичката на този кит вариатор?????
                          sigpic145 Qv

Comment

Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщение
                            Колеги каква е ценичката на този кит вариатор?????
                            около 15-тина лева
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28814 под снимките човека е казал какви вариатори може да достави и на какви цени погледнете в темата "коректни продавачи във форума" ще видите че пича е много свестен и няма да ви излъже
                              П.П аз лично сменях рем. комплект и съм крайно недоволен (сменям си всичко по колата сам ,ако трябва да давам пари и за "майстори" ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ дали да сложа нов вариатор)
                              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Working...
                              X